Tarief

Trots in Praktijk biedt veel mogelijkheden om u en uw kind te begeleiden.
Verschillende trainingsvormen zijn op maat gemaakt of te maken.
Hieronder treft u verschillende mogelijkheden aan. Zijn er, na het lezen van het onderstaande nog vragen, neem gerust contact op voor verduidelijking of overleg.

Voor het aanvragen van een offerte of een directe prijsopgave neem rechtstreeks contact op met Tanja Janssen van Trots in Praktijk

Sommige ziektenkostenverzekeraars komen tegemoet in de kosten.
U kunt hierover zelf contact opnemen met uw verzekeraar.

Intakegesprek
In dit gesprek bespreken we de reden van aanmelding. We definiëren de hulpvraag en kijken welke trainingsvorm het beste aansluit bij uw kind. Bij dit gesprek is de deelnemer ook aanwezig.
Duur van het gesprek: 30 – 45 minuten, kosten: € 45,00 excl. BTW, incl. verslaglegging en stappenplan. Indien er binnen 3 maanden gestart wordt met een training komt dit bedrag te vervallen.

"Leren reageren", "Leren presenteren" en/of "Weerbaarheid & zelfvertrouwen", (school) programma's op aanvraag

Kind- en oudercoaching: € 75,00 per uur, excl. BTW

Individuele kind coaching: € 65,00 per uur, excl. BTW

Individuele Trots training voor kinderen (circa 8 lessen, afhankelijk van de leerwens): Duur van de training is 60 minuten, kosten € 55,00 per uur, excl. BTW en incl. materiaal

Ik leer leren
1 x per week, blok bestaat uit 5 lessen. Vindt plaats op een vaste locatie. Kosten € 150,00 incl. BTW, excl. werkboek en materialen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de klassikale mogelijkheden voor uw school.

Vakantietraining
Intern op een mooie locatie in het oosten van Nederland,  in 4 dagen en 3 overnachtingen leren opkomen voor jezelf in kleine groepjes in de vorm van sport, spel, ontspanning en educatie.(max. 15 kinderen). Prijs op aanvraag.

Groepstraining (10 lessen)
De Trots trainingen worden verzorgd in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. Kosten € 350,00, excl.. BTW en incl. materiaal

Individuele training voor volwassenen
Duur van de training is 60 minuten en vindt op een vaste locatie plaats. Kosten € 65,00 per uur, excl. BTW (en materiaal)

Ouder, thema- en informatieavonden
Interactieve en informatieve avond voor ouders en beroepskrachten. Desgewenst met een specifiek item. Prijs op aanvraag.

Interactieve thema avond voor bedrijven of verenigingen met een item over: cyberpesten, (wan)gedrag langs de lijn, weerbaar reageren, leren presenteren of een zelf aan te geven item, geheel op maat te leveren. Bel of mail voor meer informatie en mogelijkheden!

 

Trots in Praktijk
Haaksbergen
Tel. 06-52 66 20 20
© Copyright 2012 - Trots in Praktijk
Webdesign by JLink - Schakel naar Succes