Weerbaarheid & zelfvertrouwen

 

'Weerbaarheid & zelfvertrouwen' is een pedagogisch goed onderbouwd programma, dat gericht is op de versterking van het groepsproces en het terugbrengen of herstellen van de sfeer in een groep.


Super leuke training die klassikaal wordt gegeven en waarin het kind als onderdeel van een groep centraal staat. Het programma wordt gegeven in 2 dagdelen in een tijdsbestek van 3 weken. De school kan daarbij actief worden ingezet.


Deze training is al op verschillende scholen in de regio gebruikt en de reacties en ervaringen zijn bijzonder positief!!


We willen toch allemaal dat onze kinderen met veel plezier deelnemen in groepsactiviteiten?? Op school, sport, vrienden of andere sociale activiteiten. Vertrouwen hebben (in elkaar) is de basis om je sociaal actief te kunnen ontwikkelen.

Om kinderen de mogelijkheid te bieden buiten de reguliere schooltijden en werkweken kennis te laten maken met het versterken van het zelfvertrouwen en het vergroten van de weerbaarheid, is de vakantietraining in ontwikkeling.

De vakantietraining zal in verschillende vakanties worden aangeboden als dagactiviteit, maar ook als een aansluitend geheel van 4 dagen en 3 nachten.

Vakantie

 

Trots in Praktijk
Haaksbergen
Tel. 06-52 66 20 20
© Copyright 2012 - Trots in Praktijk
Webdesign by JLink - Schakel naar Succes